Dün herkes, İstanbul Devlet Opera ve Balesinin sunduğu Ali Baba ve Kırk Haramiler operasında gala gecesinde oyunda altının bulunduğpu sahnede oyunculardan birinin “Goldaş altınları bunlar” cümlesi sarfettiğini konuştu. Bu gün de bir basın toplantısı düzenleyen İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve Sanat Yönetmeni Kerim Soysal, “Bu tür eserlere içine reklam alınmasını onaylıyor musunuz?” sorusu üzerine de Soysal, “Katiyen tasvip etmiyorum, ancak eserimizin seyirciyle buluşabilmesi için böyle bir yardıma gerek vardı. Bunu da davet ettiklerimize söyledik. Ondan sonra oyunlar orijinal gerçekleşti. Ben de tasvip etmiyorum ama bu bir ihtiyaç” diye konuştu. Goldaş’ın bu reklam için 30.000 YTL verdiği hemen her gazetede yazıldı.
Dün 3 bu gün 2 büyük gazetede haber oldular, eve gelirken dinlediğim 2 radyoda da haber olarak yine “Goldaş Altınları Bunlar” vardı. Goldaş harika bir iş yaptı, haber olarak aslannlar gibi gazetelere de radyolara da çıktı. Hem de sadece 30.000 YTL’ye.
Reklamda mecranın sınırı olmadığını da gösterdi…
bi şekilde ortada mevcut bağımlılık var .meta odaklı yaşam gidilen sanatsal etkinliklerin sebebi el gün görsün ne derin adam vay be desin .ya da tek taraflı düşünürsek kişisel gelişim kandırmacası .halen gösterimdeki filmler su üzerine yazılmış boş şeyler .doğallık yok bunu erçek hayatta da görebiliyoruz zaman kaybına gerek yok.konudan sapmış gibi görünsem de söylediklerim çok ilgili şeyler.tv ye göre kendini koruyabilmiş tiyatro parasızlık nedeniyle ilgi görmüyor yok ben doğrucuyum diyip kepenkleri mi indirsin.işin getirileri ne götürüleri ne bunu bi ölçmek lazım.para için hızlı yaşıyoruz hızla terki diyar olma ihtimalini gözardı ediyoruz.ama unutmayalım ki doğa kanunları var .örneğin bi dizide kızla oğlan hemen kavuşsun istiyoruz bunu da sosyal kuralları hiçe sayarak yapsın isteriz tabiki.hadi böyle oldu diyelim mutlu olabildik mi hayırrrr .e nolcak yani demekki o zaman kaybettiren değerler hayatın tadı tuzuymuş .